2017 januári szakmai műhely: Agilis technikák a coachingban

2016.12.21.

Gácsi Anna - Kiss Olga - Peuker Gabriella - Pletser József

időpont: 2017. január 24. 17:30-20:00

Helyszín: Tolerance-Training Kft.

Világunk VUCA - volatilis, bizonytalan, komplex, kétrételmű - világ. Ezért is lett mára az egyik legfontosabb trend az agil. A változékony környezetben az agilitás, a vltozó szituációkhoz való természetes és könnyed alkalmazkodás, a gyors váltásra való képesség ma kulcs kompetencia a coachingban.

Az Agilis Coaching önálló szakma, mely a hagyományos coach kompetenciák mellett számos technikai, műszaki, menedzseri és tréneri kompetenciát tartalmaz. Az AgileCoach az agilis csapatokat támogatja mindezen kompetenciáival. A "hagyományos" coaching és az AgilisCoaching között nincs túl nagy átfedés abban az értelemben, hogy viszonylag kevés coach van, aki mindkét fajta akkreditációval rendelkezik.

"Mi egy új jelentést adtunk az "agilis coaching" kifejezésnek. Nem egy coach kompetenciáról beszélünk, és nem is a coachingot visszük be az agilis szervezetekbe, hanem épp ellenkezőleg: az agilis teamek által alkalmazott technikákat hozzuk ki a klasszikus coachingba. Célunk, hogy a vezetőknek és teameknek segítsünk agilisabbá válni, miközben saját üzleti és coaching folyamataink rugalmasságát is egyre fokozzuk. Az agilis technikák alkalmazása átláthatóbbá, könnyebben kezelhetővé teszi ezeket. Mind az agilis módszertan, mind a filozófia segített abban, hogy növeljük a fejlődéssel kapcsolatos tudatosságunkat, és így az ügyfeleink számára is nagyobb értéket adjunk."


A műhely vezetői, coach sapkából bepillantást adnak saját agilis működésükbe, bemutatnak több a coachingban alkalmazható eszközt és közös gyakorlásra, gondolkodásra hívják a résztvevőket.

Az esemény facebook oldala: https://www.facebook.com/events/237438030038977/

regisztráció: EMCC HU Januári Szamai Műhely Regisztráció ITT

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram