2017 februári Szakmai Műhely: Testtudatos munka Gestalt alapokon

2017.01.21.

Testtudatos munka Gestalt alapokon

A Műhely vendége és vezetője Pintér Zoltán, Gestalt-terapeuta, tréner, coach, a Grow csoport trénerképzőjének alapítója és vezető trénere, a LifeLearning társalapítója, a Vetkőző lelkek című könyv szerzője.

"A legtöbben olyan iskolarendszerben nevelkedtünk, amely az emberi kihívásokkal való megküzdés legfőbb területének az intellektust tartja. A testünket leginkább „levittük” testnevelés órára, de a tantermi tanulásban ritkán kapott szerepet, ritkán „szólították”. A testi nevelés legfőbb területe a fegyelmezés volt, de tapasztalatom szerint a szó eredeti értelmében (nevelés=növelés) ritkán kapott helyet. Mintha lenne a testem és lennék én." - Pintér Zoltán

A Gestalt holisztikus szemlélettel, a test és az elme egységével közelit az emberi növekedéshez. A februári műhely az ehhez kapcsolódó testtudatos munkát mutatja be a coaching területén.

Az este során betekintést nyerhetsz:
• a Gestalt holisztikus szemléletébe,
• a Gestalt alapú testtudatos munka coachingban történő alkalmazásának lehetőségeibe és eszközeibe,
• Az ehhez szükséges legfőbb coaching készségekbe.

Ha coachként a fentieket olvasva, megszólítva érzed magad, ha szeretnél GESTALT alapokon, interaktív formában, védett coach-szakmai közösségben dolgozni, magadat meghaladva fejlődni, együtt és egymástól tanulni, akkor sok szeretettel hívunk az EMCC Szakmai Műhelyének februári tanulócsoportjába! Regisztrálj a programra még ma!

A csoport maximális létszáma 25 fő (az első 25 regisztrált, aki a részvételi díjat befizette).
Részvételi díj 5000 Ft/fő. ICF és Magyar Coachszövetség tagoknak 4000 Ft/fő (20% kedvezmény).
EMCC tagoknak a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

Örömmel hívunk, tarts velünk!
az EMCC Magyarország Elnöksége és a Műhely szervezői nevében,
Galántai Júlia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram