2016 decemberi szakmai műhely: A PCM® – Process Communication Model – coaching alkalmazása

2016.11.21.

PCM gyakorlati műhely, gyakorló coachoknak.

A Műhely vezetője:

Csigás Zoltán, EIA Senior Practitioner Coach, Coach képző tréner és Kutató, Professzionális Kíváncsi Ember, az EMCC kutatási alelnöke, a PCM trénere és magyarországi üzleti vezetője.

A Műhely témája: Decemberi EMCC Műhelyünkben megismerjük a PCM® modell hátterét és alkalmazási lehetőségeit, majd betekintünk a PCM® mélyebb pszichológiai perspektíváiba is. Ezt követően különböző coaching helyzetekben próbáljuk ki a tanultakat, próbáljuk meg a PCM kommunikációs Modellt és magunkat PCM-et alkalmazó coachokként, lesz akvárium gyakorlat és kiscsoportos munka. Aki velünk tart, személyes PCM tapasztalatokkal, beépült PCM tudással lesz gazdagabb.

„A tranzakció-analízis gyökereire építő, PCM® első látásra egy személyiség modell. Értő kezekben azonban, a kommunikációs eszközök és így a coaching intervenciók széles körben alkalmazható eszköztárává válik. Lehetőséget nyújtva arra, hogy konkrét megfigyelések alapján következtessünk az ügyfél pillanatnyi belső állapotára. Érzékeljük azt, hogy konstruktívan van-e jelen a helyzetben vagy valamilyen „előre huzalozott” stressz-mintázatot mutat a folyamatban. Lássuk azt, hogy személyiség-eszköztárának mely részét kapcsolja be a folyamatba. Ezen megfigyelések alapján a modell egyértelmű iránymutatásokat ad arra, hogy az adott pillanatban milyen módon érdemes kapcsolódni az ügyfélhez, hogy tényleg elérjük őt.” – Csigás Zoltán

Ha coachként a fentieket olvasva, megszólítva érzed magad, ha szeretnél a PCM eszközkészlettel, interaktív formában, védett coach-szakmai közösségben ismerkedni, dolgozni, magadat meghaladva fejlődni, együtt és egymástól tanulni, akkor sok szeretettel hívunk az EMCC decemberi Szakmai Műhelyének tanulócsoportjába! Regisztrálj a programra még ma!

A csoport maximális létszáma 25 fő (az első 25 regisztrált, aki a részvételi díjat befizette).
Részvételi díj 5000 Ft/fő. ICF és Magyar Coachszövetség tagoknak 4000 Ft/fő (20% kedvezmény).
EMCC tagoknak a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. REGISZTRÁCIÓ:

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram