2016 októberi Szakmai Műhely: Könnyeden coacholni?! A koncepció és a személyes

2016.09.21.

Vezetője:

Hankovszky Katalin PCC

megoldásközpontú tréner és coach, a Solutionsurfers Magyarország alapítója, a Rövid és tartós coaching - Megoldásközpontú beszélgetések c. könyv társszerzője, aki több mint 20 éves szakmai tapasztalattal rendelkező tréner, coach, mentor és coachképző.

időpont: 2016. október 11. 17:30-20:00

helyszín: Adina Apartment Hotel, 1133 Budapest, Hegedűs Gyula u. 52.

"Egész professzionális utamon érdekelt a ‘hogyan’, és mindaz, ami a tanulást, a fejlődést könnyebbé, organikusabbá teheti, teszi. Így kötöttem ki (diplomás gimnáziumi nyelvtanár és filológus, neveléstudós https://webmail.uni-corvinus.hu/service/zimlet/com_zimbra_ymemoticons/img/3.gif) no-repeat 0px 50%; PADDING-TOP: 0px; PADDING-LEFT: 0px; PADDING-RIGHT: 0px"> létemre) egy felnőttoktatási módszertannál és a megoldásközpontú brief coachingnál. Mára a munkám minden területén hagyom, hogy az egyszerűség, a szeretetteljes precizió és a vágyott jövő fókusza vezessen." - Hankovszky Katalin

Témája:

A visszajelzések és a saját megélés is azt mutatja, hogy a brief coaching egy könnyed műfaj. Hogy illik ez az ügyfelek gyakran sorsfordítóan súlyos ügyeihez, egy szakma komolyságához. Az EMCC Szakmai Műhelyében, Kati vezetésével interktív együttműködésben, sok-sok műhely gyakorlaton keresztül, a tapasztalás, megfigyelés és szakmázás segítségével alkotunk képet a könnyedség lehetőségeiről és hasznáról, személyes és módszertanhoz kötött útjairól. Közben végig szemelőtt tartjuk, hogy a coaching egy, az ügyfél hasznára folytatott beszélgetés.

*****

Ha coachként a fentieket olvasva, megszólítva érzed magad, ha szeretnél a  brief coaching technikáira helyezve a hangsúlyt interaktív formában, védett coach-szakmai közösségben dolgozni, magadat meghaladva fejlődni, együtt és egymástól tanulni, akkor sok szeretettel hívunk az EMCC októberi Szakmai Műhelyének megoldásközpontú tanulócsoportjába! Regisztrálj a programra még ma!

A csoport maximális létszáma 25 fő (az első 25 regisztrált, aki a részvételi díjat befizette).

Részvételi díj 5000 Ft/fő. ICF és Magyar Coachszövetség tagoknak 4000 Ft/fő (20% kedvezmény).

EMCC tagoknak a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött. REGISZTRÁCIÓ

Hívunk sok szeretettel!

az EMCC Magyarország Elnöksége

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram