2016 novemberi Szakmai Műhely: Aranykalitkából az életpályaközép válságba? - Sikeres vállalatvezetők közelebbről

2016.10.21.

Vezetője:

Dr. Bokor Attila

OD Partner, szervezetfejlesztő, coach, tréner és tanácsadó (www.odkutato.hu), címzetes egyetemi docens és vezetői életút kutató, az "Aranykalitkában - Fiatalvállalatvezetők a rendszerváltás utáni Magyarországon" című könyv társszerzője.

Időpont:  2016.11.22. (kedd) 17:30-20:00

helyszín: Tolerance Tréningház, 1021 Budapest, Hűvösvölgyi út 56.

Témája:

Ez alkalommal közelebb lépünk és betekintünk a mai 40-50-es korosztály, korán magas pozícióba került sikeres nagyvállalati vezetőinek világába, életútjaiba.

A résztvevők coach-szakmai gyakorlati elemeket is tartalmazó, izgalmas kutatási eredmények mentén kibontakozó, vezetett műhelybeszélgetésre készülhetnek.

Köszönet a 20 évet átfogó mélyinterjúk sorára épülő életút kutatásnak, ezen az estén a vezetői sikerek kirakatának mustrája helyett, coach szemmel nézhetünk a "függöny mögé", ahol békében férnek meg együtt az életpályaközép válság, a kiégés, a megújulás, a női és férfi vezetői utak súlyos témái: a megélt valóság.

A látottak és hallottak kapcsán vezetői sorsokról, mély igazságokról, megélésekről, ügyfelmunkákról és persze magunkról beszélgetünk.

Ezek a témákakár saját személyes életutunk, akár az ügyfeleinkkel való együtt dolgozás szempontjából is érdekesek lehetnek.Ha coachként a fentieket olvasva, megszólítva érzed magad, ha szeretnél védett coach-szakmai közösségben kutatási eredmények boncolgatása mentén vezetői életutakról mélyülve beszélgetni, akkor sok szeretettel hívunk az EMCC novemberi Szakmai Műhelyébe! Regisztrálj a programra még ma!

A csoport maximális létszáma 25 fő (az első 25 regisztrált, aki a részvételi díjat utalta). Részvételi díj 5000 Ft/fő. ICF és Magyar Coachszövetség tagoknak 4000 Ft/fő (20% kedvezmény). EMCC tagoknak a részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram