2016 Februári rendezvényünk: EMCC AKKREDITÁCIÓRÓL COACHOKNAK

2016.01.21.

Coachként közösséget keresel? Kíváncsi vagy arra, hogy mi történik a coaching szakma világában? Szeretnél aktívan részt venni a coaching szakma formálásában? Erős szakmaiságra, nemzetközi kitekintésre vágysz? Ezt az EMCC-nél mind megtalálod.

Magyarországi tagszervezetünk megújulása alkalmából örömmel hívunk az EMCC AKKREDITÁCIÓRÓL COACHOKNAK című interaktív rendezvényünkre, amelyen megosztjuk veled tapasztalatainkat, megválaszoljuk kérdéseidet.

Gyere el, és Ismerd meg az EMCC működését, hagyományait, az EMCC tagság előnyeit!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. REGISZTRÁCIÓ ITT

Várunk sok szeretettel,

az EMCC Magyarország szakmai közössége

Téma: EMCC AKKREDITÁCIÓRÓL COACHOKNAK

Dátum, idő: 2016. február 25. (csütörtök), 17:30-19:30

Helyszín: Óbudai Konferencia- és Rendezvényközpont (1037 Budapest, Bokor utca 23-25.)

A találkozó programja:

17:30-18:30
Program címe:   Program vezetője:Coach szakmaiság és hagyományok az EMCC-ben   Csigás Zoltán,EIASenior Practitioner Coach, EMCC kutatási alelnök Ha coachként a szakmai közösséged keresed, azt a hátteret, értékeket és szakmai hátországot, amihez szívesen kapcsolódnál, akkor bizony nem vagy egyszerű helyzetben. Előadónk az EMCC-ben betöltött pozíciója adta helyzetének köszönhetően hitelesen, személyes tapasztalataira alapozva mutatja be az EMCC szakmai szervezetét, hagyományait és értékeit. Beszél az EMCC tagság nyújtotta lehetőségekről, előnyökről, az EMCC szakmai közösségéhez való tartozásról. A megújuló magyarországi közösség növekedéséről, erejéről, szerepéről, lehetőségeiről. Megosztja, hogy neki mit adott, és neked milyen értékeket adhat, lehetőségeket nyújthat az, ha csatlakozol az EMCC közösségéhez. Ezen az estén a fenti gondolati ívet követő kellemes hangulatú, interaktív beszélgetés keretében kaphatsz betekintést az EMCC működésébe, hagyományaiba és a közös kapcsolódás nyújtotta lehetőségekbe.
18:30-19:30
Program címe:   Program vezetője:Európai Egyéni Akkreditáció az EMCC-nél   Ardai Zoltán, EIA Senior Practitioner Coach, Nemzetközi akkreditációs értékelő Beszélgetünk az Európai Egyéni Akkreditációról és az ahhoz vezető útról. Arról, hogy hogyan lehet EMCC-ben akkreditálttá válni, mire van szükség az akkreditáció megszerzéséhez, hogyan érdemes felkészülni, lesz-e aki segít benne, illetve ki és hogyan végzi az akkreditációs értékelést. Az interaktív beszélgetés során belenézhetsz magyar és külföldi coachok akkreditációs anyagaiba. Hallhatod EIA és EQA coachok tapasztalatait arról, hogy ők hogyan lettek akkreditált coachok, és szerintük hogyan érdemes ma akkreditációra készülni az EMCC-ben. A program vezetője egyszerre lesz jelen akkreditált coachként, és nemzetközi akkreditációs értékelőként a beszélgetés során, így hitelesen képviselve mind két oldalt mesél és válaszol a kérdéseitekre.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram